Μια ενδιαφέρουσα συμφωνία μακροπρόθεσμης συνεργασίας υπέγραψε πρόσφατα η Walmart με το brand λιανεμπορίου αθλητικών ειδών Fanatics.

Η συμφωνία αφορά στην πώληση προϊόντων του Fan Shop by Fanatics, ενός νέου concept καταστήματος που παρουσιάστηκε πρόσφατα από την αλυσίδα αθλητικών, μέσω της online πλατφόρμας της Walmart. To Fan Shop by Fanatics θα προσφέρει στους online επισκέπτες μια σειρά προϊόντων σημαντικών επαγγελματικών αθλητικών ομίλων, όπως οι NFL, NBA, MLB, NASCAR και MLS.

Παράλληλα, θα διαθέτει κωδικούς των Nike, New Era, Majestic, αλλά και προϊόντα της αλυσίδας (Fanatics). Όπως δήλωσε ο eCommerce sports and fitness general manager της Walmart, Eric O’Toole, το Walmart.com προσφέρει πάνω από 75 εκατ. είδη. Καθώς ο όμιλος αυξάνει συνεχώς τη γκάμα του, έχει αποφασίσει να την εμπλουτίσει και με εξειδικευμένα προϊόντα, που είναι δυσεύρετα.

Πρόσφατα, η Walmart επέκτεινε το δίκτυο της online δραστηριότητάς της στον τομέα των ταχυκίνητων προϊόντων, με την προσθήκη νέων συνεργασιών που αφορούν σε εταιρείες διανομής, όπως οι Point Pickup, Skipcart, AxleHire και Roadie. Οι συγκεκριμένες συμφωνίες θα υποστηρίζουν την παράδοση των προϊόντων σε περιοχές του μετρό, σε τέσσερις Πολιτείες.