Η Megas Yeeros παρουσίασε στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο τη νέα γραμμή παραγωγής, υψηλής τεχνολογίας και κόστους άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, για τη νέα σειρά προψημένου γύρου από χοιρινό, από κοτόπουλο και doner επωνυμίας My Grillers, που βρίσκεται ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Οι σχετικές εγκαταστάσεις, σε νέο χώρο 1.000τμ, εξοπλίστηκαν με αυτοματοποιημένα μηχανήματα (η Megas Yeeros είναι η πρώτη του κλάδου της που επένδυσε σε τεχνολογία ρομπότ). Η παραγωγική δυνατότητά τους είναι 60 τόνοι τον μήνα.

Η εφαρμογή της ρομποτικής εξασφαλίζει το ομοιόμορφο πάχος της νιφάδας του γύρου, αυτόματη παρακολούθηση της θερμοκρασίας κατά την κοπή από ειδικά καταγραφικά, παράλληλο freezer με δονούμενη ταινία, που επιτυγχάνει άμεση κατάψυξη του προϊόντος, ηλεκτρονική καταγραφή των δεδομένων για πλήρη ιχνηλάτηση του προϊόντος σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της συσκευασίας του κ.ά. Πρόκειται για υποδειγματική μονάδα παρασκευής κρεατοσκευασμάτων, που ακολουθεί τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας και υγιεινής.