H Mondelez αναδείχτηκε ως η κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση στον τομέα των FMCG, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την πέμπτη θέση στη σχετική κατάταξη όλων των επιχειρήσεων όλων των κλάδων, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η εν λόγω διάκριση προέκυψε στο πλαίσιο έρευνας της εταιρείας kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βασισμένη σε δείγμα 2.899 ατόμων, ηλικίας 18-37 ετών απ’ όλη την Ελλάδα, εστιασμένη, δηλαδή, στη γενιά Υ ή στους Millennials ή, αλλιώς, στους γεννηθέντες μεταξύ 1980-2000, που αποτελούν σήμερα τη μεγαλύτερη αριθμητικά γενιά στον κόσμο, η έρευνα αναλύει τις στάσεις των νέων ως προς την καριέρα τους, τις σχετικές ιεραρχήσεις τους και τα σχέδιά τους για τον εργασιακό τους βίο.

Μέσω του προγράμματος «Top2Top» και των δύο πυλώνων του, «Top2Top Business Challenge» και «Top2Top Engineering Challenge», η Mondelez πρόσφερε τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων και πολυτεχνικών σχολών να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της, που αποσκοπεί στην ενεργό υποστήριξη νέων ανθρώπων που ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.