Η NIVEA παρουσιάζει μια νέα σειρά περιποίησης προσώπου, τη NIVEA Urban Skin Defence, για ολοκληρωμένη προστασία από τους ρύπους της πόλης και το οξειδωτικό στρες που προκαλούν σε βάθος χρόνου.

Η σειρά περιλαμβάνει την Κρέμα Ημέρας Urban Skin Defence και τη μάσκα καθαρισμού 1 Minute Urban Skin Detox για ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας από τους επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η σύνθεση της Κρέμας Ημέρας Urban Skin Defence με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και με υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνει τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 20 προφυλάσσουν από τις ακτίνες UVA και από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.

Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης δράση του φυσικού αντιοξειδωτικού Licochalcone A, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που μπορεί να προκληθεί από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι υπολογιστές, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την ισορροπία του pH της επιδερμίδας, προσφέροντας 48ωρη ενυδάτωση. Ο φυσικός λευκός άργιλος, γνωστός και ως kaolin, της 1 Minute Urban Skin Detox Face Mask λειτουργεί σαν μαγνήτης, «φυλακίζοντας» τη λιπαρότητα, το σμήγμα και τους ρύπους, ενώ παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση κηλίδων και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και πάλι ελεύθερα.

Η αντιμικροβιακή σύνθεση με εκχύλισμα μανόλιας σε συνδυασμό με το kaolin, καθαρίζουν ήπια κι αποτελεσματικά, ενώ βελτιώνουν ορατά την όψη της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την ίδια στιγμή μακροχρόνια τη δημιουργία ατελειών που προκαλούνται από το σύγχρονο περιβάλλον των πόλεων.