Ο Άρης Δρόσης, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης του Τεχνολογικού Κέντρου της ΝΟΚΙΑ στην Αθήνα, αναδείχθηκε Έλληνας Quality Leader για το 2017, κατά την απονομή των διακρίσεων στη γιορτή της επιχειρηματικής αριστείας Αριστεία 2017, που διοργάνωσε στις 28 Νοεμβρίου η ΕΕΔΕ στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τους σημαντικότερους θεσμούς που επιβραβεύουν την Αριστεία, απονεμήθηκαν ακόμα οι Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence και Investors in People. Στην εκδήλωση τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν για την υιοθέτηση του προτύπου Investors in People στους δήμους Αθηναίων και Χαλκιδέων, ενώ το διεθνές πρότυπο Investors in People Standard 6ης γενιάς απονεμήθηκε στην Φουρλής ΑΕ Συμμετοχών. Η ανώτερη διάκριση Investors in People Silver, απονεμήθηκε στην κ. Ελπινίκη Στυλογιάννη, HR Manager της Almi Tankers S.A.

Ανά επίπεδο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM οι διακρίσεις-πιστοποιήσεις αποδόθηκαν ως εξής:

  • EFQM Committed to Excellence: Στις ETBA ΒΙ.ΠΕ., στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, τη BSS, την Pharmabelle Limited και το Printec Group.
  • EFQM Committed to Excellence 2 αστέρων: Στη Gaia Επιχειρείν.
  • EFQM Recognised for Excellence 3 αστέρων: Στη Λαρσινός ΑΕ και EGG-Enter.Grow.GO/ Eurobank Ergasias.
  • EFQM Recognised for Excellence 4 αστέρων: Στην ICTS.
  • EFQM Recognised for Excellence 5 αστέρων: Στην Athenian Sea Carriers Ltd και την UNI-Pharma Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ.