Το μοναδικό χοιρινό που τρέφεται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί τη βάση της δημιουργίας μιας ακόμη νέας κατηγορίας από την Creta Farms.

Η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα το «χοιρινό Εν Ελλάδι» ειδικής εκτροφής, ένα νέο προϊόν με ελληνική προέλευση και κρητική καταγωγή. Οι συγκεκριμένοι χοίροι μεγαλώνουν στο Ρέθυμνο της Κρήτης, εκτρέφονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και 100% φυτικές τροφές πλούσιες σε Ω3 και φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως χαρούπι, κρητικά βότανα (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, αλαδανιά), καθώς και εσπεριδοειδή.

Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά δημιουργούν μια παραδοσιακή εκτροφή, που βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου, αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος, προσφέροντας ένα βελτιστοποιημένο προϊόν. Περνώντας 47 στάδια ελέγχου, η Creta Farms εγγυάται για το χοιρινό από τη γέννησή του μέχρι το ράφι και τον πάγκο επιλεγμένων σούπερ μάρκετ σε τιμή ανταγωνιστική.

Ο καταναλωτής μπορεί να ανακαλύψει διαφορετικές κοπές σε χύμα κρέας, αλλά και μία ποικιλία συσκευασμένων: μπριζόλα, πανσέτα, σνίτσελ, σουβλάκια, μπιφτέκι πλήρες και άπαχο, τηγανιά μεθυσμένη, μαριναρισμένο ρολό, λουκάνικο νωπό, πλήρες και άπαχο.