Με 35 νέες επιχειρήσεις-μέλη του, που λειτουργούν 37 σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενισχύθηκε από τις αρχές του έτους ο όμιλος αγορών ΕΛΕΤΑ, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων του σε 512.

Τα νέα μέλη της ΕΛΕΤΑ εδρεύουν σε Νεμέα, Κομοτηνή, Κεφαλονιά, Λαμία, Βόνιτσα, Ροδόπη, Κορινθία, Πάτρα, Χαλκίδα, Αγρίνιο, Δρέπανο, Σαλαμίνα, Αιτωλοακαρνανία, Σκιάθο, Πάργα, Ωρωπό, Αμφιλοχία, Ρόδο, Ξάνθη, Καλάβρυτα και Ναύπλιο. Εξάλλου, ο όμιλος συνεχίζει να στηρίζει και τις προσπάθειες μελών του για την πλήρη ανακαίνιση των καταστημάτων τους. Στο πλαίσιο αυτό, συνολικά 27 εμπορικές μονάδες απέκτησαν φέτος την ενιαία ταυτότητα του σήματος proton. Έτσι, το δίκτυο proton αριθμεί πλέον 187 καταστήματα.

Στο πλαίσιο της ανταγωνιστικής ισχυροποίησης του ομιλικού δικτύου, η διοίκησή του προωθεί τον εμπλουτισμό της γκάμας των PL προϊόντων με 30 νέους κωδικούς. Οι 14 εξ αυτών βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων του ομίλου. Οι υπόλοιποι θα λανσαριστούν ως το τέλος του έτους, οπότε ο συνολικός αριθμός των PL κωδικών της ΕΛΕΤΑ θα ανέλθει στους 590.