Σημαντική διάκριση απέσπασε η Μαρινόπουλος στις αρχές Φεβρουαρίου στην απονομή του θεσμού των Βραβείων Franchise, που οργανώνονται κάθε χρόνο –για 7η χρονιά φέτος– από το περιοδικό Franchise Business. Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο Fast Growth Franchisor, ως η αλυσίδα με τα περισσότερα νέα καταστήματα το 2014, σε σχέση με το ετήσιο ποσοστό αύξησής τους.

Πέρυσι η εταιρεία ενίσχυσε την παρουσία της στην αγορά του franchise, εντάσσοντας στον κορμό της τα 143 πρώην Αρβανιτίδης στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα ενέταξε στο δίκτυό της καταστήματα στο Ηράκλειο, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τον Τύρναβο, την Αγιά, την Αστυπάλαια, τη Λευκάδα, την Πάργα, το Λαγονήσι, την Κω, τη Ρόδο, τη Σέριφο, την Αντίπαρο και τη Νάουσα της Πάρου. Έτσι, από τα 894 σημεία πώλησης που διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα, τα 453 είναι franchise.

Εξάλλου, στα τέλη Ιανουαρίου η εταιρεία απέσπασε ακόμα μια σημαντική διάκριση, στο  θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards, που διοργάνωσε για δεύτερη φορά η ΕΕΔΕ, τιμώμενη με το βραβείο Corporate Affairs Excellence Award, στην κατηγορία Σχέσεις με ΜΜΕ, καθώς μεταξύ 2012 και 2014 εφάρμοσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής επικοινωνίας και προϊοντικής προβολής, οικοδομώντας μία υπεύθυνη σχέση με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.