Τους «True Leades» ανέδειξε για μια ακόμη χρονιά η ICAP Group. Η βράβευση βασίστηκε σε 4 μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια, με δημοσιευμένα αποτελέσματα από τους ισολογισμούς των εταιρειών για το οικονομικό έτος 2013, όπως κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, υψηλό rating πιστοληπτικής ικανότητας και θέση της εταιρείας στον κλάδο που δραστηριοποιείται. Η ICAP Group εξέτασε 20.200 επιχειρήσεις και oμίλους και βράβευσε συνολικά 53 εξ αυτών.

 Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η Metro AEBE βραβεύθηκε για 4η χρονιά ως εταιρεία ηγέτιδα. Η διάκριση της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης αναπτυξιακής της πορείας και των θετικών της αποτελεσμάτων, εν μέσω ενός ιδιαίτερα δύσκολου και απαιτητικού οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Για 4η χρονιά διακρίθηκε στον θεσμό και η ΜΕΓΑ ΑΕ. Το βραβείο εκ μέρους της ΜΕΓΑ ΑΕ, παρέλαβε στην τελετή βράβευσης, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ, κα Λήδα Βιτουλαδίτου. Η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στους True Leaders. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει συμπεριληφθεί στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece, που μέσα στη χρονιά αύξησαν τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούν.

Ταυτόχρονα, η μεγάλη αλυσίδα  κατέχει μία από τις 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου, με βάση τον τζίρο της, ενώ την ίδια ώρα χαρακτηρίζεται από υψηλό ICAP Credit Score (Αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Β2 έως Α1).
Στον ίδιο θεσμό, διακρίθηκε για τρίτη χρονιά η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ ΑΕ. Το βραβείο παρέλαβε
ο κ. Ανδρέας Φερνές, διευθυντής Marketing και Super Market, από τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού
και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Επίσης, στον εν λόγω θεσμό διακρίθηκε και η εταιρεία Χήτος ΑΒΕΕ, για τα θετικά οικονομικά της αποτελέσματά για το έτος 2013, την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα, την εταιρική στρατηγική διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την υψηλή πιστοληπτική της ικανότητα.