Στις 7 Ιουνίου η Flavour Factory διοργάνωσε ένα πετυχημένο σεμινάριο διεθνούς κουζίνας, με τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, αποκλειστικά για τα στελέχη της Δ. Μασούτης, ενταγμένο στο γενικό πλαίσιο στρατηγικής επικοινωνίας των brands που διαχειρίζεται η Flavour Factory, με startup point την ενημέρωση, την εκπαίδευση και εξοικείωση των στελεχών των αλυσίδων με τα προϊόντα της διεθνούς κουζίνας.

 Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της ασιατικής, της μεξικάνικης και της αραβικής κουζίνας, να γευτούν ξεχωριστές συνταγές και να αντιληφθούν την ευκολία χρήσης και εφαρμογών τους στο καθημερινό τραπέζι.