Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε μεταξύ 8 και 12 Απριλίου τέσσερα νέα καταστήματα. Το πρώτο είναι εταιρικό, βρίσκεται στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, επί της οδού Αχιλλέως 10, έχει χώρο πωλήσεων 800τμ και απασχολεί 35μελές προσωπικό.

Τα επόμενα τρία, δύο ΑΒ Food Market και ένα AB Shop & Go, ανήκουν στο δίκτυο των συνεργατών franchise της εταιρείας: το πρώτο ΑΒ Food Market ανήκει στην εταιρεία Thira Foods Υπεραγορές ΑΕ, διαθέτει χώρο πωλήσεων 600τμ και απασχολεί προσωπικό 23 ατόμων, ενώ το δεύτερο, που βρίσκεται στην περιοχή της Κυπαρισσίας, ανήκει στην εταιρεία Kast Foods Υπεραγορές ΑΕ, διαθέτει χώρο πώλησης 720τμ σε δύο επίπεδα, με 4 ταμεία και απασχολεί προσωπικό 20 ατόμων. Το νέο AB Shop & Go, χώρου πωλήσεων 75τμ, βρίσκεται στο Χαϊδάρι, επί της Λεωφόρου Αθηνών-Καβάλας 292, εντός των εγκαταστάσεων πρατηρίου καυσίμων της Shell. Πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα της εταιρείας που λειτουργεί όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εξάλλου, η εταιρεία ανακοίνωσε τη βράβευση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του κ. Γιώργου Κατσιφώλη, διευθυντή του ΑΒ Βασιλόπουλος 3 της Καλαμάτας (Ψαρρών και Μακεδονίας), ο οποίος κέρδισε τον τιμητικό τίτλο του «Διευθυντή της Χρονιάς», στον ομώνυμο διαγωνισμό μεταξύ όλων των εταιρειών του ομίλου Delhaize. Ο κ. Κατσιφώλης, που πρώτευσε μεταξύ 212 ΑΒητικών υποψηφίων και 3.400 διευθυντών καταστημάτων από όλες τις εταιρείες του ομίλου, περιλαμβάνεται στις 10 υποψηφιότητες διευθυντών του παγκόσμιου διαγωνισμού 2014 Food Marketing Institute-Store Manager Awards. Επιλέχτηκε μεταξύ 130 διευθυντών από όλο τον κόσμο. Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο στο Σικάγο, στο πλαίσιο του Συνεδρίου FMI.