Η Τράπεζα Πειραιώς και η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασαν τη νέα σειρά καρτών ΑΒ Plus MasterCard, που προσφέρουν ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, άμεσα συνδεδεμένο με το πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus της αλυσίδας.

Η ΑΒ Plus MasterCard έχει τεχνολογία contactless (ανέπαφων συναλλαγών) και διατίθεται ως χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη. Οι κάτοχοί της κερδίζουν επιπλέον πόντους ΑΒ Plus από όλες τις αγορές σε επιχειρήσεις με το σήμα της MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διπλάσιους  πόντους στα ΑΒ Βασιλόπουλος. Πέραν της ανακοίνωσης της νέας συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς, η ΑΒ Βασιλόπουλος ενημέρωσε τον τύπο για δύο ακόμη πρωτοβουλίες της.

Η μία αφορούσε στη συμμετοχή της στη 16η Διεθνή Έκθεση KEM Franchise (14-17 Μαρτίου), που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΣΕΕ, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα του «Αβητικού» μοντέλου ανάπτυξης franchise στους επισκέπτες της έκθεσης. H δεύτερη ήταν σχετική με συμμετοχή της αλυσίδας, για 7η συνεχή χρονιά, στην πρωτοβουλία «Ώρα της Γης», στο πλαίσιο της οποίας υλοποίησε πρακτικές που αφορούσαν και στους πελάτες της.