Η ΑΒ Βασιλόπουλος πρόσθεσε στο δίκτυό της τέσσερα νέα εταιρικά καταστήματα.

Ειδικότερα, στην περιοχή του Κερατσινίου απέκτησε δύο νέα σούπερ μάρκετ, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 402 το πρώτο, έκτασης χώρου πωλήσεων 860τμ σε δύο επίπεδα, και στην Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη 76 το δεύτερο, με χώρο πώλησης 420τμ. Το τρίτο της νέο σούπερ μάρκετ, έκτασης 400τμ, εξυπηρετεί τους καταναλωτές της περιοχής του Κορυδαλλού και βρίσκεται στην οδό Ποταμού και Κρόνου 17, ενώ το τέταρτο, έκτασης 900τμ με 5 ταμεία, εξυπηρετεί τους κατοίκους του Ναυπλίου, ευρισκόμενο επί των οδών Μπουμπουλίνας και Νέας Κίου.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας στις 21 Ιουνίου ενός νέου ΑΒ Food Market συνεργάτη της, στη Ζάκυνθο (θέση Αμπελόκηποι). Πρόκειται για το 52ο κατάστημα franchise της αλυσίδας, δεύτερου του δικτύου συνεργατών στη Ζάκυνθο. Έχει έκταση 800τμ, απασχολεί 15μελές προσωπικό και διαθέτει 5 ταμεία. Ανήκει στην εταιρεία Αφοί Δ. Πατσόπουλοι ΑΕΒΕ Εισαγωγών-Εξαγωγών. Εξάλλου, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε σημαντική διάκριση για τις συνεχείς προσπάθειές της στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, από το ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης Βραβεία ΕΒΕΑ 2013 για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι η εταιρεία επεκτείνει το πρόγραμμα «my AB touch point» σε 50 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό κανάλι διαδραστικής επικοινωνίας με τους πελάτες της (digital signage), που τους επιτρέπει να πλοηγούνται στις διαφορετικές θεματικές ενότητες των ΑΒ και να κερδίζουν έξτρα πόντους ΑΒ Plus από ηλεκτρονικά κουπόνια, που λαμβάνουν στα κινητά τους, να βρίσκουν συγκεντρωμένες τις προσφορές και τις πληροφορίες για τα προγράμματα επιβράβευσης της ΑΒ, να εντοπίζουν γευστικές συνταγές, να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες του καταστήματος κλπ.