Το Bovillage διοργάνωσε πρόσφατα ένα ακόμη σεμινάριο τεμαχισμού και ψησίματος κρέατος, που φιλοξενήθηκε στην προβολή «Makro κουζίνα» στο κατάστημα Makro Παλλήνης.

Στις 22 Νοεμβρίου οι επαγγελματίες πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον φημισμένο σεφ Τόνυ Καβαλιέρο να επιδεικνύει τεχνικές σωστής κοπής και χειρισμού του κρέατος, να περιγράφει τη διαδικασία για τη βέλτιστη αξιοποίηση του υλικού μέσω απλών χειρισμών και να κερνάει το κοινό νόστιμες γεύσεις από μοσχαρίσιο κρέας.