Η Καρφούρ Μαρινόπουλος προχώρησε σε ριζική ανανέωση του Carrefour Αλίμου, ενός από τα ιστορικά υπέρ μάρκετ της χώρας που λειτουργεί από το 1992.

Με νέο συνολικό χώρο πωλήσεων 7.700τμ, 36 ταμεία και 951 θέσεις στάθμευσης, το Carrefour Αλίμου οργανώθηκε σε εννιά διαφορετικές ενότητες:

Την «αγορά», που φιλοξενεί καθημερινά μεγάλη ποικιλία από φρέσκα προϊόντα, τους τομείς των «βιολογικών» και των «κατεψυγμένων» προϊόντων, με επώνυμα και PL προϊόντα, την «κάβα», τον τομέα των «προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας» σε ενιαίο χώρο, των «βρεφικών ειδών», καθώς και τους τομείς των «προϊόντων για το σπίτι», με τέσσερα τμήματα (για την κουζίνα, το τραπέζι, το μπάνιο και τη διακόσμηση), για τη «μόδα» (είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ) και τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές. Εξάλλου, ο όμιλος εισήγε ένα νέο πρότυπο καταστήματος, εγκαινιάζοντας μια σχετική μονάδα 300τμ, με το σύστημα της δικαιόχρησης, στην περιοχή της Μήλου.

Ειδικότερα, η μονάδα είναι εφοδιασμένη με ψυγεία-βούτες που εξοικονομούν ενέργεια, λαµπτήρες LED τέταρτης γενιάς και συστήματα ψύξης τεχνολογίας VRV Inverter, που εγγυώνται εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 17%-18%. Πρόκειται για το 15ο κατάστημα του ομίλου στις Κυκλάδες. Για όλο τον Ιούνιο οι πελάτες του ομίλου είχαν τη δυνατότητα να κερδίζουν επί τόπου από μια δωροεπιταγή
5 ευρώ, για κάθε αγορά επιλεγμένων προϊόντων αξίας 12 ευρώ.