Την 1η Απριλίου το ECR Hellas διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριό του, με θέμα «Η Επόμενη Μέρα», στο «Θέατρον»-Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254. Στο πλαίσιό του θα προσεγγισθούν θέματα, όπως η αλλαγή των καταναλωτικών τάσεων σε περίοδο οικονομικής ύφεσης και η λειτουργία της αγοράς στη διάρκειά της και μετά το τέλος της, οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με τις ελλείψεις στο ράφι και οι τρόποι λειτουργίας του καταστήματος του μέλλοντος, βάσει των νέων τεχνολογιών και μεθόδων.

Στο συνέδριο, την έναρξη των εργασιών του οποίου προσεκλήθη να κηρύξει ο υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Γ. Παπαθανασίου, θα μιλήσουν εξέχοντες ξένοι και ‘Ελληνες ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων CEO’s ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ προσεκλήθησαν να μιλήσουν ο κ. Rt Hon. John Gummer MP, μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου, τέως πρόεδρος του κόμματος των Συντηρητικών και πρώην υπουργεύων στους τομείς της γεωργίας, των τροφίμων και του περιβάλλοντος, και ο Professor, Daniel T. Jones, πρόεδρος του Lean Enterprise Academy και σύμβουλος εταιρειών, όπως η Toyota και η Tesco.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με συζήτηση σημαινόντων στελεχών διαφόρων κλάδων της οικονομίας (τραπεζικού, επικοινωνιών, λιανεμπορίου, βιομηχανίας), που θα συντονίσει ο κ. Γ. Αυλωνίτης, καθηγητής του ΟΠΑ και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing.

Το περιοδικό των εκδόσεών μας «σελφ σέρβις» και το ηλεκτρονικό μας newsletter “greekretail weekly” συγκαταλέγονται μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας του Συνεδρίου. Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: ECR Hellas, τηλ.: 210 9329 648, e-mail: info@ecr.gr.