Σύμφωνα με τους υπεύθυνους marketing του προϊόντος, τα 7Days Cupcakes αποτελούν μία νέα, διαφορετική πρόταση, με την εγγύηση ποιότητας των 7Days. Παρέχουν ευκολία σερβιρίσματος και κατανάλωσης. Είναι ξεχωριστά συσκευασμένα, ώστε να μπορούν να καταναλωθούν οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεται η άμεση κατανάλωση του περιεχομένου της συσκευασίας, γεγονός που τους επιτρέπει να διατηρούν τη φρεσκάδα τους.

Το main target group των νέων προϊόντων είναι γυναίκες ηλικίας 24-44, κυρίως εργαζόμενες με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Τα 7Days Cupcakes αποτελούν την ιδανική λύση για το πρωινό, τον καφέ, για κολατσιό των παιδιών, για κέρασμα σε φίλους ή προσωπική κατανάλωση.

Από τα μέσα Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει η διανομή του στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρότερα σημεία πώλησης. Το προϊόν θα υποστηριχτεί με προωθητικές ενέργειες μέσα στα καταστήματα, καθώς και με πλούσιο pop υλικό.

“Οι λιανέμποροι θα έχουν στο ράφι τους ένα πολλά υποσχόμενο ποιοτικό προϊόν, προσφέροντας στον καταναλωτή ολοκληρωμένη την γκάμα των προϊόντων 7Days”, τονίζουν οι υπεύθυνοι του προϊόντος.