Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια της η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX λάνσαρε τον Ιούλιο τη νέα παχύρρευστη ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX Ultra σε οικονομική συσκευασία 2 λίτρων.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου στον χώρο της Μονάδας Παραγωγής Klinex, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και το μήνυμα της νέας επετειακής καμπάνιας: «60 χρόνια KLINEX. Γιατί το σπίτι μας είμαστε εμείς» και ανακοινώθηκαν τα εγκαίνια, εντός λίγων εβδομάδων, του Κέντρου Διανομής στο Σχηματάρι.

Ο κ. Σπύρος Δεσύλλας, διευθύνων σύμβουλος της Unilever Hellas, μιλώντας για τους λόγους που έφεραν την ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX στην 1η θέση στην προτίμηση των καταναλωτριών, είπε πως είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής και αειφόρου επιχειρηματικότητας της εταιρείας που πίστεψε σε αυτό το ελληνικό προϊόν και στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών και συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα.

Το εργοστάσιο παραγωγής του προϊόντων είναι πλήρως καθετοποιημένο, προμηθεύεται τις πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς (κατά 99%) και έχει στρατηγική σημασία για την Unilever αφού πραγματοποιεί εξαγωγές σε πολλές χώρες. Η κα Νατάσα Ματσιτέλλη, υπεύθυνη marketing καθαριστικών προϊόντων της Unilever Hellas, έκανε μια αναδρομή στην ιστορία της ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX και τόνισε πως είναι η Νο 1 μάρκα με ενεργό χλώριο στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των δημοσιογράφων στους χώρους παραγωγής.