24 νέα καταστήματα ΟK! Anytime Markets, τα δύο εκ των οποίων στην Θεσσαλονίκη, προστέθηκαν στην δύναμη της ομώνυμης αλυσίδας μέσα στο 2007, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό καταστημάτων της στα 53. ‘Oλα τα νέα καταστήματα λειτουργούν με την μέθοδο του franchising.

Ο κύκλος εργασιών την εταιρείας  για το 2007 ανήλθε στα 15,55 εκατ. ευρώ έναντι 9,02 εκατ. ευρώ του 2006, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 83%. Για το 2008 ο κύκλος εργασιών προβλέπεται να ανέλθει στα 26, 3 εκατ. ευρώ.

Μέσα στον Ιανουάριο του 2008 έχουν ήδη ανοίξει τα 2 πρώτα καταστήματα του νέου έτους, ενώ μέχρι το τέλος του 2008 προβλέπεται να έχουν λειτουργήσει 25 νέα καταστήματα, 3 εκ των οποίων θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα η αλυσίδα, στο πλαίσιο της κάλυψης των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από η δυναμική ανάπτυξη του δικτύου franchising πανελλαδικά, αποφάσισε την αντικατάσταση του υπάρχοντος ERP με το Entersoft Business Suite της εταιρείας Entersoft. Με το Entersoft Business Suite η OK! Anytime Markets αποκτά ένα ενοποιημένο περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας, το οποίο καλύπτει συνολικά όλο το κύκλωμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αυτοματοποιεί την επικοινωνία μεταξύ κεντρικών γραφείων και καταστημάτων, εξασφαλίζοντας ομοιογένεια δεδομένων και ελαχιστοποίηση του κόστους και του χρόνου των σχετικών διαδικασιών, καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση των σημείων πώλησης της αλυσίδας που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, 7 ημέρες την εβδομάδα.