Με κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης σκακιστή Garry Kasparov, ο οποίος θα μιλήσει για τον ανταγωνισμό και τη στρατηγική στον χώρο των επιχειρήσεων, διοργανώνεται φέτος το 3rd Sales Convention, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου 2008, στο Κτήμα Πεντελικόν.

Στην ομιλία του, με τίτλο «Strategy Lessons from Chess», ο Garry Kasparov θα συνδέσει τη στρατηγική των επιτυχημένων κινήσεων στο σκάκι με τη στρατηγική των επιχειρήσεων.

Το 3rd Sales Convention αποτελεί το μοναδικό ελληνικό συνέδριο που εστιάζει στη στρατηγική των πωλήσεων, σε όσους συμμετέχουν στις πωλήσεις, καθώς και στις ανάγκες και τις δεξιότητές τους, με αποτέλεσμα να γίνεται σημείο συγκέντρωσης και αναφοράς όλης της επιχειρηματικής αγοράς, γεγονός που αποδεικνύεται από τις δυο προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις.

Στο συνέδριο, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν κορυφαία στελέχη των επιχειρήσεων, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών του θα απονεμηθούν από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος στις κορυφαίες ομάδες πωλήσεων τα βραβεία Sales Excellence Awards, για την αφοσίωση, την εμπειρία και τις επιτυχημένες στρατηγικές που εφάρμοσαν.

Κατά τη διάρκεια του 3rd Sales Convention έχουν προγραμματιστεί επίσης τρεις ανοικτές συζητήσεις:

  • Στο πρώτο πάνελ θα φιλοξενηθούν CEO’s, που θα αναπτύξουν τις απόψεις τους για τον ρόλο των πωλήσεων στις κινήσεις της επιχειρηματικής σκακιέρας, κατά τις δεκαετίες 2000 και 2010.
  • Στο δεύτερο πάνελ θα συμμετάσχουν ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι θα αναφερθούν στο στρες και την επίδρασή του στην υγεία και την απόδοση των στελεχών των τμημάτων πωλήσεων, τα οποία βάλλονται καθημερινά από στρεσογόνους παράγοντες, καθώς και στο πόσο το στρες επηρεάζει την παραγωγικότητα και την ορθότητα των αποφάσεών τους. Παράλληλα, θα αναφερθούν στη συμπτωματολογία, και τις επιπτώσεις του στρες, ενώ θα αποκαλύψουν και τα μυστικά για την αντιμετώπισή του.
  • Οι σύνεδροι θα χωριστούν σε τρία διαφοροποιημένα ανά industry workshops, στα οποία ακαδημαϊκοί και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς θα αναλύσουν φλέγοντα θέματα στρατηγικής των τμημάτων πωλήσεων, με την ειδίκευση που απαιτεί ο κάθε τομέας και ειδικότερα η βιομηχανία, οι πωλήσεις λιανικής, οι υπηρεσίες, οι τράπεζες και οι ασφάλειες.

Το 3rd Sales Convention  απευθύνεται στα ανώτατα και ανώτερα στελέχη των επιχειρήσεων, που αναζητούν στρατηγικές και εργαλεία, τα οποία θα τους βοηθήσουν να ηγηθούν στους οργανισμούς τους, καθώς και στα στελέχη όλων των τμημάτων, τα οποία επιθυμούν να συλλέξουν γνώση για το πώς να εκτελούν καλύτερα τη στρατηγική πωλήσεων και πώς να ξεπερνούν τους στόχους τους.

Το ακροατήριο του συνεδρίου θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διευθύνοντες συμβούλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές πωλήσεων, marketing, και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και υπευθύνους λογαριασμών, περιοχών και CRM.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την εταιρεία Depend Ltd, που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα των πωλήσεων και του marketing. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στην Depend Ltd (κα Τζίνα Αδαμοπούλου, τηλ: 210 2582 812, 6936 550 988).