Τη διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου Τεχνολογίας Πληροφορικής με κεντρικό ομιλητή τον Steve Wozniak, έναν από τους δύο ανθρώπους που ίδρυσαν την εταιρεία Apple Computer Inc, και σχεδίασε τον πρώτο προσωπικό υπολογιστή στον κόσμο, ανακοίνωσε η KPMG για τις 13 και 14 Ιουνίου.

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο Αθηναΐς, θα έχει θέμα “Η πληροφορική ως επιχείρηση εντός της επιχείρησης” και θα πραγματεύεται τον νέο ρόλο της πληροφορικής εντός του οργανισμού τον οποίον υποστηρίζει. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο θρυλικός Steve Wozniak θα πραγματοποιήσει δύο ομιλίες με θέματα “Η πορεία και το μέλλον της πληροφορικής” και “Η πληροφορική ως επιχείρηση εντός της επιχείρησης” αντίστοιχα.

Ακόμη, το συνέδριο θα περιλαμβάνει δύο συζητήσεις. Στην πρώτη, με θέμα “Εναλλακτικά πρότυπα υποστήριξης πληροφορικής” (outsourcing insourcing, κεντρικοποίηση, κατανομή κλπ) και συντονιστή τον καθηγητή του ΟΠΑ κ. Γεώργιο Δουκίδη, θα καταθέσουν τη γνώμη τους οι κκ Τάσος Βασιλόπουλος (διευθυντής διεύθυνσης πληροφορικής της DHL Express Hellas SA), Πολύβιος Καλαντζής (IT director της Vodafone-Panafon SA) και Ευάγγελος Πελεκάνος (διευθυντής πληροφορικής του ομίλου επιχειρήσεων Μυτιληναίος).

Το δεύτερο πάνελ θα πλαισιώσουν οι κκ Νικόλας Κωσταράς (γενικός διευθυντής πληροφορικής της TIM Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ), Μιχαήλ Παγίδας (διευθύνων σύμβουλος του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη), Παπαναγιώτου Χαράλαμπος (εντεταλμένος γενικός διευθυντής της Alpha Bank) και Ανδρέας Ν. Σιάμισης (γενικός διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια). Οι παραπάνω, με συντονισμό του κ. Βιργίλιου Τουϊνέα (γενικού διευθυντή του τμήματος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής της KPMG), θα συζητήσουν κατά πόσον “Η προσφορά συναντά τη ζήτηση: σχέση της πληροφορικής με τον οργανισμό που εξυπηρετεί”.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αλέξης Δαυίδ, γενικός διευθυντής της Infosystems θα ανοίξει την συζήτηση με παρουσίαση των αποτελεσμάτων δύο πρόσφατων ερευνών της Gartner, αναφορικά με τις προτεραιότητες του διευθυντή πληροφορικής και του γενικού διευθυντή για το 2007.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της KPMG (www.kpmg.gr), να μελετήσετε το έντυπο του συνεδρίου ή να επικοινωνήστε με την κα ΄Αννα Μαρία Χρονοπούλου, διευθύντρια marketing & επικοινωνίας (τηλ. 210-6062 197, email: mchronopoulou@kpmg.gr).