Η Multirama επεκτείνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη με τη λειτουργία ενός ακόμη καταστήματος, το οποίο ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων της ανά την Ελλάδα σε 80. Με συνολικό εμβαδόν 1.500 τμ, το νέο κατάστημα πληροί, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας, τα κατασκευαστικά πρότυπα της νέας ταυτότητας της Multirama, για άνετη περιήγηση στους χώρους και την επαφή με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλα τα σημεία του καταστήματος.

Το νέο Multirama βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 88, στην Καλαμαριά, σημείο το οποίο χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη εμπορική ανάπτυξη, απασχολεί συνολικά 20 άτομα άρτια εκπαιδευμένα στον χώρο της τεχνολογίας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την κίνηση στην ευρύτερη περιοχή.

Την τελετή των εγκαινίων του νέου καταστήματος πραγματοποίησε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, την Τετάρτη 28 Μαΐου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικών και κλαδικών φορέων, στελεχών τοπικών επιχειρήσεων, δημοσιογράφων και σημαντικών προσωπικοτήτων της πόλης. Οικοδεσπότης ήταν ο δημοφιλής παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με μια μοναδική συναυλία από τους C:REAL.