Με την έναρξη στις αρχές του Απριλίου της λειτουργίας του τρίτου σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Mega Family Markets στην Καστοριά, η αλυσίδα διαθέτει πλέον δίκτυο 9 καταστημάτων (3 στη Φλώρινα, 3 στην Καστοριά, 1 στο Αμύνταιο, 1 στην Αριδαία, 1 στη Θεσσαλονίκη). Το νέο κατάστημα, συνολικής έκτασης 500 τμ σε δύο ορόφους, απασχολεί προσωπικό 10 ατόμων.

Στις αρχές του Απριλίου εγκαινιάστηκε η λειτουργία του τρίτου καταστήματος της αλυσίδας Mega Family Markets -ιδιοκτησίας του κ. Τραϊανού Σούμπαση- στην Καστοριά. Το νέο κατάστημα, συνολικής έκτασης 500 τμ σε δύο ορόφους, που βρίσκεται στην περιοχή της Ομόνοιας (πρώην κινηματογράφος Rex), διαθέτει ειδικά τμηματοποιημένους χώρους ανά κατηγορία προϊόντων, μεταξύ των οποίων κρεοπωλείο με ντόπια κρέατα από τη Φλώρινα και την Καστοριά, ιχθυοπωλείο, οπωροπωλείο, τμήματα τυροκομικών-αλλαντικών, αρτοπωλείου, κάβας, ειδών ζαχαροπλαστείου, ατομικής υγιεινής, καλλυντικών και ένδυσης-υπόδησης. Η μονάδα απασχολεί 10 υπαλλήλους.

Σήμερα η αλυσίδα Mega Family Markets διαθέτει δίκτυο 9 καταστημάτων, εκ των οποίων 3 στη Φλώρινα, 3 στην Καστοριά, 1 στο Αμύνταιο, 1 στην Αριδαία και 1 στη Θεσσαλονίκη.