Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο επεξεργασίας και τυποποίησης οσπρίων και ρυζιών στην Ελλάδα, ανακοινώνει μια σημαντική στρατηγική επέκταση στην τοποθεσία Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

«Στην 3αλφα, βλέπουμε ευκαιρίες εκεί που κάποιοι ίσως βλέπουν εμπόδια. Η επέκτασή μας στη Θεσσαλία δεν αφορά απλώς την δημιουργία ενός hub. Αφορά μία επένδυση στο μέλλον της ελληνικής γεωργίας μέσα από την δημιουργία ενός δεύτερου πόλου επεξεργασίας οσπρίων, ακριβώς δίπλα από το χωράφι. Είναι η απτή υπεράσπιση του οράματος ευημερίας που έχουμε για τις επόμενες γενιές», σημείωσε ο Άγης Καραγεωργίου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ. «Ενισχύοντας την παρουσία μας στη Θεσσαλία, οχυρώνουμε την αλυσίδα εφοδιασμού μας, και κυρίως ενισχύουμε την οικονομική ανάπτυξη, δημιουργούμε θέσεις εργασίας, στηρίζουμε τις τοπικές κοινότητες και ενδυναμώνουμε τους Έλληνες παραγωγούς», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το νεοαποκτηθέν ακίνητο 26.000 τ.μ. θα χρησιμοποιηθεί ως πολυλειτουργικός κόμβος που θα περιλαμβάνει κέντρο συλλογής πρώτων υλών και πρώτης επεξεργασίας, εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής τελικών προϊόντων, και στο εγγύς μέλλον μια υπερσύγχρονη μονάδα βιομηχανικής παραγωγής και συσκευασίας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter