Από τις αρχές του έτους 15 νέες επιχειρήσεις, κάτοχοι συνολικά 16 σούπερ μάρκετ σε Πάρο, Αντίπαρο, Ζάκυνθο, Ναύπλιο, Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου, Μαγνησία, Άστρος Κυνουρίας, Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, Σεπόλια, Καλύβια, Περιστέρι, Κω και Λαμία, εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΕΛΕΤΑ, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των καταστημάτων του σε 520 και τα μέλη του σε 402 επιχειρηματίες.

Ο όμιλος συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες των μελών του για πλήρη ανακαίνιση των καταστημάτων τους κατά το πρότυπο Proton, στο δίκτυο του οποίου προστέθηκαν φέτος ακόμα 28 καταστήματα, ανεβάζοντας το αθροιστικό δυναμικό τους στα 188. Σημειώνεται ότι φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του, κ. Στέφανος Μπαλάσκας, «η ΕΛΕΤΑ με την κατάλληλη καθοδήγηση της νέας του διοίκησης και την πολύτιμη υποστήριξη του προσωπικού του, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή πορεία του, με στόχο την ενδυνάμωση της θέσης του δικτύου του στην οργανωμένη λιανική. Η ΕΛΕΤΑ έχει να προσφέρει πολλά στη μικρομεσαία επιχείρηση, στηρίζοντάς την στον αγώνα της να κρατήσει τη θέση της σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί, προκειμένου η οικογένεια της ΕΛΕΤΑ να μεγαλώσει περαιτέρω».