Στις αρχές του Μαρτίου το δίκτυο της Ατλάντικ, μετά από πωλήσεις καταστημάτων της για την αποπληρωμή των οφειλών της προς τους προμηθευτές, αλλά και τη διακοπή της λειτουργίας αρκετών εμπορικών μονάδων της, αριθμούσε 60 καταστήματα, από τα 171 πριν η πτώχευση της εταιρείας σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για το δίκτυό της.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, στο διάστημα μεταξύ αρχών Φεβρουαρίου και αρχών Μαρτίου η αλυσίδα πούλησε ακόμα 16 σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, στις 4 Φεβρουαρίου η Μασούτης εξαγόρασε δύο Ατλάντικ στη Λέσβο, στην Καλλονή και στο Πλωμάρι, και μία εβδομάδα αργότερα ακόμα ένα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Και τα τρία, μαζί με το Ατλάντικ της Μύρινας, η βορειοελλαδική αλυσίδα τα εγκαινίασε με την επωνυμία της στις 18 του μήνα.

Στις 8 Φεβρουαρίου η Αλιμέντα Top εξαγόρασε το Ατλάντικ των Αμπελοκήπων, ενώ την επομένη η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός εξαγόρασε ένα Ατλάντικ στη Χαλκίδα (οδός Κριεζώτου και Παπασκιαδά) και στις 3 Μαρτίου ακόμη ένα στην ίδια πόλη (οδός Χαϊνά).

Στην κυριότητα της εταιρείας ΒΕΛΠΑΖ πέρασαν στις 17 Φεβρουαρίου δύο Ατλάντικ, στην Αμφιάλη και στον Κορυδαλλό, ακόμα ένα την επόμενη ημέρα στη Νέα Χαλκηδόνα και στις 24 του μηνός το Ατλάντικ του Ναυπλίου.

Στις 17 Φεβρουαρίου η ΑΒ Βασιλόπουλος απέκτησε δύο Ατλάντικ, στα Κάτω Πατήσια και στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία θα εγκαινιαστούν με την επωνυμία της τον Απρίλιο.

Τέλος, στα χέρια της Market In πέρασε στις 18 Φεβρουαρίου το Ατλάντικ του Ταύρου και την 1η Μαρτίου τα Ατλάντικ της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου και του Περισσού.