Πολυάριθμες ήταν οι βραβεύσεις του ομίλου Vivartia το 2007 για την καινοτόμο επικοινωνία και προώθηση των προϊόντων της, με την απονομή συνολικά 17 βραβείων. Πιο πρόσφατη υπήρξε η διάκρισή της στα Ermis Awards με την απόκτηση 10 βραβείων Ermis: Δύο Gold, επτά Silver και ενός Bronze.

Οι καμπάνιες του κλάδου των γαλακτοκομικών κέρδισαν ένα Ermis Gold και τέσσερα Ermis Silver. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Ermis Ad, το Γάλα Βλάχας Εβαπορέ διακρίθηκε με Ermis Gold για τη διαφημιστική ταινία «Παστίτσιο», και με Ermis Silver για την καταχώριση «New York». Δύο βραβεία Ermis Ad Silver απέσπασαν, όμως, και οι διαφημίσεις “Σε στέλνει (bath)” για το Δέλτα Milky Dream και “Post it” για το Milko, οι οποίες ξεχώρισαν τόσο για την έμπνευση, όσο και για την καινοτομία τους. Ο τέταρτος Ασημένιος Ερμής ανήκει στην κατηγορία Ermis Direct, και τον διεκδίκησε η καμπάνια direct marketing «Milko – Ψηλά το Κεφάλι».

Στην κατηγορία Ermis Production o Κλάδος Υπηρεσιών Εστίασης και Ψυχαγωγίας με την Goody’s απέσπασε Ermis Gold για την παραγωγή της διαφήμισης «Σαλάτες», ενώ η Goody’s διακρίθηκε και στα Ermis Ad με την απόκτηση ενός Ermis Bronze για την διαφημιστική ταινία «Μισό Μισό».

Aκόμη, ο Κλάδος Καταψυγμένων Τροφίμων απέσπασε δύο Ermis Silver στην κατηγορία Web και ένα Ermis Silver στην κατηγορία Ermis Design. Η καμπάνια internet για τα προϊόντα Mix & Cook από τον Μπάρμπα Στάθη χειροκροτήθηκε, εντυπωσίασε και τελικά κέρδισε τον Ασημένιο Ερμή. To ίδιο συνέβη και με τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Χρυσής Ζύμης με τον Αγιο Βασίλη να κάνει σκι σε ζυμαρένια πίστα, καθώς και με το έντυπο του Μπάρμπα Στάθη για τις φρέσκες σαλάτες με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ενσωματωμένο μαυροπίνακα.
 
Το 2007, όμως, η Vivarta έλαβε 7 ακόμα βραβεία:

Το Γάλα Βλάχας συμμετείχε στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό διαφήμισης EPICA AWARDS (Europe’s Premier Creative Awards), όπου κέρδισε το βραβείο Bronze στην κατηγορία “Print-Dairy Products” για την καταχώριση “New York”.

Ο Κλάδος Αρτοποιίας και Ζαχαρωδών της Vivartia τιμήθηκε σε διεθνές επίπεδο για τα προϊόντα 7Days Πολωνίας και Finetti Yup Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα, το 7Days κέρδισε EFFIE Αward στην κατηγορία Τρόφιμα για το επαναλανσάρισμα του 7 Days Croissant, ενώ στη διοργάνωση Annual Advertising Festival of Bulgaria, το Finetti Yup διακρίθηκε με δυο βραβεία. Το “Best Campaign of the year”, για μια πρωτότυπη καμπάνια που προβλήθηκε στην τηλεόραση, το internet και μέσω μιας μηχανής πωλητή στα σημεία πώλησης, αλλά και το “Best TVC in the FMCG category”. 

Mε δύο βραβεύσεις, όμως, ξεχώρισαν και τα προϊόντα 7Days Ελλάδος. Τα 7Days «Παξιμάδια της Γης – Μπουκιές» έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος κατά το 7ο Συνέδριο Πωλήσεων του Sales & Marketing Review, ενώ τα 7Days «Pita Bakes» βραβεύτηκαν ως το Πιο Καινοτομικό Προϊόν στα Αλμυρά Snacks, στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων & Ζαχαρωδών ISM που έγινε στη Γερμανία.

Τέλος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Κλάδος Υπηρεσιών Εστίασης και Ψυχαγωγίας της Vivartia ξεχώρισε στα φετινά βραβεία «Emporiki Bank Retail Business Awards 2007».  Aπέσπασε τη σημαντική διάκριση Retail Franchisor για την επιχείρηση της χρονιάς, με τo πιο πετυχημένο δίκτυο franchise για τα σήματα Goody’s και Flocafe.