Τα Supermarket Awards αποτελούν έναν ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό που με συνέπεια και σταθερότητα προβάλει την αριστεία και την καινοτομία των επιχειρήσεων του οργανωμένου λιανεμπόριού στη χώρα μας.

Η δήλωση του Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης των Supermarket Awards
O Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών δηλώνει για τη φετινή διοργάνωση: «Τα Supermarket Awards εδώ και χρόνια αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων και στους προμηθευτές (βιομηχανία και χονδρεμπόριο) τους. Στη κρίσιμη εποχή των πληθωριστικών τάσεων είναι χρήσιμο να αναδειχθούν βέλτιστες περιπτώσεις (case studies) στο πως οι εταιρίες τις αντιμετώπισαν μέσω της βελτίωσης της παραγωγικότητας, μείωσης των λειτουργικών εξόδων και προώθησης στρατηγικών καινοτομίας και πελατοκεντρικότητας».

Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετέχουν διακεκριμένοι εκπρόσωποι φορέων του ευρύτερου κλάδου εμπορίου και ακαδημαϊκοί, ενώ η όλη διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των ΣΕΒΤ, Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ΙΕΛΚΑ, ΣΒΕ, ΣΕΛΠΕ, GRECA.

H πλατφόρμα υποδοχής των υποψηφιοτήτων θα παραμένει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Πληροφορίες για τα βραβεία, την επιτροπή αξιολόγησης και τις εγγραφές εδώ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter