Η μάρκα Babylino πρωτοπόρησε δίνοντας το όνομά της στην πρώτη πάνα μιας χρήσης στην Ελλάδα. Σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί, σχεδιάζοντας προϊόντα που συνδυάζουν όχι μόνο άριστη αποτελεσματικότητα αλλά και μέγιστη φιλικότητα προς το βρεφικό δέρμα. Παράλληλα, μεγαλώνει τη γκάμα της και κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αποτελώντας σήμερα το πιο αναπτυσσόμενο brand της κατηγορίας!

Η ποιότητα και η ασφάλεια στα προϊόντα αποτελεί για την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ βασική και αδιαπραγμάτευτη υπόσχεση προς τους γονείς που επιλέγουν τα προϊόντα Babylino για τα μωρά τους, καθώς όταν πρόκειται για τη βρεφική φροντίδα δεν χωρούν συμβιβασμοί. H επιστημονική ομάδα της ΜΕΓΑ έχει ως αρχή στον σχεδιασμό νέων προϊόντων να μην καλύπτει μόνο το βασικό προαπαιτούμενο, που είναι η απορροφητικότητα, αλλά να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, επιλέγοντας μοναδικά φιλικά υλικά, που σέβονται τις ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Έτσι, η ομάδα Ελλήνων επιστημόνων της ΜΕΓΑ, επιλέγει προσεκτικά την κάθε πρώτη ύλη για την παραγωγή των προϊόντων, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ώστε οι πάνες Babylino να φροντίζουν με πιστοποιημένα ασφαλή τρόπο το βρεφικό δέρμα.

Συμβουλευόμαστε ειδικές ομάδες επιστημόνων
Σε κάθε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων Babylino Sensitive, η ΜΕΓΑ παίρνει τη σύμφωνη γνώμη μιας ομάδας ειδικών επιστημόνων με τους οποίους συνεργάζεται, που αποτελείται από μαίες, μαιευτήρες, παιδιάτρους, δερματολόγους κλπ. Όλα τα προϊόντα της ΜΕΓΑ δοκιμάζονται δερματολογικά σε διεθνώς αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως το Dermscan Group στη Γαλλία, το ινστιτούτο εφαρμοσμένης δερματολογικής έρευνας Dermatest στη Γερμανία, το νοσοκομείο δερματικών νόσων Α. Συγγρός. Τις βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα της εταιρείας ΜΕΓΑ, συστήνει η Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Διεξάγουμε έρευνες με Ελληνίδες μητέρες
Στην Ελλάδα οι κλιματολογικές συνθήκες (π.χ. θερμότερο κλίμα – περισσότερη εφίδρωση), οι συνήθειές μας, η διατροφή μας, η σημασία της φροντίδας της ελληνίδας μητέρας…. είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία, που διαφέρουν σε σύγκριση με χώρες του εξωτερικού. Γι’ αυτό και για τη ΜΕΓΑ είναι πολύ σημαντικό να μη βασίζεται μόνο σε έρευνες του εξωτερικού, αλλά να διεξάγει τις δικές της έρευνες στην Ελλάδα, να παίρνει την πολύτιμη γνώμη των Ελληνίδων μητέρων, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες τους…ακόμα και τις πιο “ευαίσθητες”.

Πλήρης γκάμα προϊόντων βρεφικής φροντίδας
Η σειρά Babylino Sensitive περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων βρεφικής φροντίδας, όπως βρεφικές πάνες, πάνες-βρακάκια, μωρομάντηλα και βρεφικά υποσέντονα. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν σχεδιαστεί και παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΜΕΓΑ, το οποίο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Ευρώπη, ενώ είναι εξοπλισμένο με μηχανολογικό εξοπλισμό αιχμής και αυστηρά συστήματα ποιοτικού ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας.

Βρεφικές πάνες
Babylino Sensitive

Οι βρεφικές πάνες και οι πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive διαθέτουν, εκτός από άριστη απορροφητικότητα, και πιστοποιημένο φιλικό σχεδιασμό, διασφαλίζοντας σίγουρη και ασφαλή φροντίδα για το μωρό. Συγκεκριμένα, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένες κατά Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Η πιστοποίηση διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Το Babylino Sensitive έχει ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών. Επαναλαμβάνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο και δεν γίνεται καμία αλλαγή στις πρώτες ύλες αν δεν έχουν περάσει πρώτα από τους αυστηρούς αυτούς ελέγχους.

Μωρομάντηλα
Babylino Sensitive

H ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ έχει καταφέρει να λανσάρει μερικές από τις κορυφαίες μάρκες υγρών μαντηλιών στην Ελλάδα, όπως τα μαντήλια Wet Hankies (Νο 1 στην κατηγορία τους), Pom Pon (Νο 1 στην κατηγορία τους), BabyCare (Νο 1 στην κατηγορία τους) κ.ά.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν και τα νέα μωρομάντηλα Babylino Sensitive, με εξίσου μοναδικό σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει:

  • Υποαλλεργική σύνθεση, με συστατικά που συμβάλλουν στην προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα.
  • 20% extra πάχος*, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα κατά τη χρήση.
  • Πλαστικό καπάκι που ανοιγοκλείνει, για να διατηρεί τα μωρομάντηλα σωστά εμποτισμένα μέχρι το τελευταίο.
  • Ανάγλυφα παιδικά σχεδιάκια.
  • Δύο διαφορετικούς τύπους: με ξεχωριστό μωρουδένιο άρωμα και χωρίς άρωμα.

Τα νέα μωρομάντηλα Babylino είναι δερματολογικά ελεγμένα και συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία και φιλικότητα, σε συνδυασμό με τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.

*σε σχέση με άλλα μωρομάντηλα

Βρεφικά υποσέντονα
Babylino Sensitive

Τα βρεφικά υποσέντονα Babylino Sensitive έρχονται να ολοκληρώσουν την υγιεινή προστασία σε κάθε αλλαγή πάνας. Είναι ιδανικά για χρήση μέσα και έξω από το σπίτι, στην αλλαξιέρα, στο κρεβατάκι του μωρού, στο αυτοκίνητο, στον καναπέ κλπ. Το απαλό καπιτονέ τους κάλυμμα προσφέρει μεγάλη απορροφητικότητα και η αδιάβροχη επένδυση στο κάτω μέρος προστατεύει ιδανικά από τις διαρροές.

Η επιτυχία του Babylino Sensitive σε νούμερα
Χάρη στην καινοτομία του σχεδιασμού της, η μάρκα Babylino Sensitive κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία, έχοντας κερδίσει 32p.p. σε μερίδιο αγοράς τα τελευταία 4 χρόνια (στοιχεία IRI, Info Scan, Total Greece, Volume shares, 2012-YTD 31.7.16).

Η υποστήριξη αυτή μετατράπηκε σε νέες επενδύσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της παραγωγικής μονάδας, αλλά και σε αύξηση του προσωπικού. Η ΜΕΓΑ, κόντρα στην οικονομική κρίση, όχι μόνο παρέμεινε και παραμένει στην Ελλάδα, αλλά στο διάστημα 2010 – 2015 ολοκλήρωσε πλάνο επενδύσεων > 50εκατ. ευρώ, αύξησε το προσωπικό της κατά 60% και αύξησε τον τζίρο της κατά 90%, αποτελώντας σήμερα τη No1 εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα προϊόντων ατομικής υγιεινής. Παράλληλα, το Babylino Sensitive τοποθετήθηκε και σε αγορές του εξωτερικού, με εξαιρετική επιτυχία. Μάλιστα, οι βρεφικές πάνες κατατάσσονται πλέον στα 100 πιο εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας, χάρη κυρίως στις εξαγωγικές προσπάθειες της ΜΕΓΑ.

To Babylino Sensitive στηρίζει την ελληνική κοινωνία
Τα Babylino Sensitive βρίσκονται με ευαισθησία δίπλα στους καταναλωτές, υλοποιώντας ποικίλα κοινωνικά προγράμματα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας. Ενδεικτικά, καλύπτουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS για τα έτη 2015 και 2016, προσφέρουν ιατρικό εξοπλισμό για τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία Παίδων, στηρίζουν με ειδικές ενέργειες και προνόμια τις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ παράλληλα παρέχουν όλα τα τελευταία χρόνια χιλιάδες βρεφικές πάνες δωρεάν σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς, πανελλαδικά.