σελφ σερβις - Ηχηρό «ναι» στα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτή

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Ηχηρό «ναι» στα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτή

21 Νοεμβρίου 2017 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Loyalty,News,Έρευνα

Η ClientIQ παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τη Focus Bari, με θέμα «Πόσο τα προγράμματα επιβράβευσης επηρεάζουν τις αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών».

Σύμφωνα με την έρευνα, τα προγράμματα επιβράβευσης παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή διείσδυση, αφού ο μέσος καταναλωτής έχει στο πορτοφόλι του 8,3 τέτοια προγράμματα επιβράβευσης από επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, πρωτίστως των σούπερ μάρκετ.

Επίσης, κατά το 80% οι καταναλωτές κάνουν συστηματική χρήση τους και κατά το 60% επιλέγουν συχνότερα για τις αγορές τους εταιρείες που τους προσφέρουν επιβράβευση.

Μόλις κατά το 6% παραμένουν ανεπηρέαστοι από την ύπαρξη προγραμμάτων. Στον αντίποδα, ένα 10% των πελατών αγοράζουν αποκλειστικά από εταιρείες που τους προσφέρουν επιβράβευση.

σελφ σερβις (T. 477)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION