σελφ σερβις - International Green Week

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

International Green Week

10 Μαρτίου 2015 | 14:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Με επιτυχία παρουσιάστηκε η ελληνική συμμετοχή, την οποία διοργάνωσε η GREAT -Trade Exhibitions & Exports, στη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση στην Ευρώπη του κλάδου τροφίμων και ποτών, την International Green Week, στο Βερολίνο.

Ειδικότερα, από την Ελλάδα συμμετείχαν 13 ελληνικές επιχειρήσεις, οι BIOselect, Candia Nuts SA, Dear Crete - Kalabokis SA, GREAT -Trade Exhibitions and Exports, Hellenic Spirulina Net, Kriti Feinkost GmbH, Lyrarakis Wines, Mam Foods, Novacert, Olive Spa, Orange Valleys - Konstantinou Eleni, Region Of Crete και Traditional Handmade Halva. Ανάμεσα στα προϊόντα που προβλήθηκαν, δίπλα στις κλασικές αξίες του ελαιολάδου, της φέτας, του κρασιού, των βοτάνων, του μελιού, του χαλβά, των παραδοσιακών πιτών και των προϊόντων κρέατος, παρουσιάστηκαν νέες προτάσεις όπως καραμελωμένοι ξηροί καρποί, βιολογικά κουλουράκια, φυσικά καλλυντικά, σπιρουλίνα κά. Η International Green Week είναι μια γιορτή για τους Γερμανούς καταναλωτές, που κατακλύζουν για δέκα ημέρες το εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin, υπερβαίνοντας τους 400.000 επισκέπτες. Επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

σελφ σερβις (T. 447)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION