σελφ σερβις - Anuga 2017: Κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή φέτος

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Anuga 2017: Κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή φέτος

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:37 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Ο Enterprise Greece διοργάνωσε την επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας στην Anuga 2017, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία (7-11 Οκτωβρίου), προβάλλοντας περισσότερους από 7.400 εκθέτες από 107 χώρες.

Στο εθνικό περίπτερο, που φιλοξένησε 160 εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν μια ευρεία γκάμα ελληνικών προϊόντων διατροφής, σε χώρο 2.800τμ, συμμετείχαν οι Περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Κοζάνης, Λάρισας και Τρικάλων.

Η φετινή συμμετοχή ήταν αυξημένη κατά 30% φέτος, γεγονός που ο Enterprise Greece αποδίδει στο θετικό κλίμα που δημιουργεί η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών και οι εντατικές προσπάθειες των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων να διεισδύσουν σε σημαντικές και δυναμικές διεθνείς αγορές.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης λειτούργησε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με την ονομασία Greece Gourmet, χώρος γευσιγνωσίας, εκδηλώσεων και επιχειρηματικών συναντήσεων, για την ανάδειξη και προώθηση του αγροτοδιατροφικού τομέα της χώρας και της μεταποιητικής του βιομηχανίας.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION