σελφ σερβις - Anuga 2017: Κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή φέτος

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Anuga 2017: Κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή φέτος

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:37 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Ο Enterprise Greece διοργάνωσε την επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας στην Anuga 2017, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία (7-11 Οκτωβρίου), προβάλλοντας περισσότερους από 7.400 εκθέτες από 107 χώρες.

Στο εθνικό περίπτερο, που φιλοξένησε 160 εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν μια ευρεία γκάμα ελληνικών προϊόντων διατροφής, σε χώρο 2.800τμ, συμμετείχαν οι Περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Κοζάνης, Λάρισας και Τρικάλων.

Η φετινή συμμετοχή ήταν αυξημένη κατά 30% φέτος, γεγονός που ο Enterprise Greece αποδίδει στο θετικό κλίμα που δημιουργεί η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών και οι εντατικές προσπάθειες των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων να διεισδύσουν σε σημαντικές και δυναμικές διεθνείς αγορές.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης λειτούργησε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με την ονομασία Greece Gourmet, χώρος γευσιγνωσίας, εκδηλώσεων και επιχειρηματικών συναντήσεων, για την ανάδειξη και προώθηση του αγροτοδιατροφικού τομέα της χώρας και της μεταποιητικής του βιομηχανίας.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION