σελφ σερβις - Fruit Logistica 2017

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Fruit Logistica 2017

19 Ιουλίου 2017 | 11:33 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Με 71 συμμετοχές εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica 2017, στο Βερολίνο.

Η λίστα των Ελλήνων εκθετών περιελάμβανε, αγροτικούς συνεταιρισμούς, επιχειρήσεις φρέσκων οπωροκηπευτικών, καθώς και εταιρείες τεχνικών συστημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας.

Με επιτυχία οργανώθηκαν τέσσερα ομαδικά ελληνικά περίπτερα, που ενίσχυσαν τη διεθνή προώθηση των φρέσκων ελληνικών προϊόντων, από την Enterprise Greece Invest & Trade, τη Great Trade Exhibitions & Export Consulting, τη Νovacert και την Economotechniki. Η Fruit Logistica στην 25η επέτειό της φέτος έκανε νέο ρεκόρ συμμετοχής, με περισσότερους από 3.100 εκθέτες από 84 χώρες και περισσότερους από 75.000 εμπορικούς επισκέπτες από 130 χώρες.

Η Ελλάδα κατέλαβε από άποψη αριθμού την 8η θέση. Σημειώνεται ότι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου διοργανώνει τη 11η Asia Fruit Logistica μεταξύ 6ης και 8ης Σεπτεμβρίου στο Ηοng Kong, όπου το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION