σελφ σερβις - SingularLogic: Πολλαπλή βράβευση

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

SingularLogic: Πολλαπλή βράβευση

19 Ιουλίου 2017 | 11:32 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Συνολικά έξι βραβεία απέσπασε η SingularLogic για τις εφαρμογές της, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Business IT Excellence Awards 2017, ενώ απέσπασε Grand Award, βραβείο που απονεμήθηκε σε εταιρείες που συγκέντρωσαν τουλάχιστον τέσσερα βραβεία, δύο εκ των οποίων Gold.

Ειδικότερα, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εξωστρεφή Πληροφοριακά συστήματα και διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες» για το καινοτόμο της σύστημα «Αλληλεπιδραστικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Προδικασίας-OnLine Εξυπηρέτηση Δικηγόρων, Δικαστών και Πολιτών», χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM» για τη σουίτα εφαρμογών SingularLogic Galaxy ERP/CRM, χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Προμηθευτής Λογισμικού» για τη μακρόχρονη δράση της στον τομέα της πληροφορικής, ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «CRM & Ψηφιακό Marketing» για την υλοποίηση λύσης Oracle CX Marketing Cloud στη Forthnet, ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Έρευνα και Ανάπτυξη» για το πρόγραμμα ενίσχυσης νοητικών λειτουργιών Sociable και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Άλλος κλάδος» για την υλοποίηση συστήματος εισροών-εκροών SingularLogic Station Manager, σε 100 πρατήρια της Avin Oil.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION