σελφ σερβις - Επελέγη ο κωδικός GS1 SSCC

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης

Επελέγη ο κωδικός GS1 SSCC

19 Ιουλίου 2017 | 11:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Logistics,News

Τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης (CEN) δημοσίευσαν την τεχνική προδιαγραφή (TS 17073) για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες-διασυνοριακές διανομές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του GS1, πρόκειται για αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας εκπροσώπων ταχυδρομικών οργανισμών, ψηφιακών καταστημάτων λιανικής, υπηρεσιών αποστολής δεμάτων express και άλλων φορέων και αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Bringing down barriers to unlock online opportunities» για την ενιαία ψηφιακή αγορά.

Είναι ένα σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού και δημιουργίας καινοτόμων διασυνοριακών υπηρεσιών παράδοσης των δεμάτων στην Ευρώπη, δεδομένου ότι μία από τις κύριες αιτίες των δυσκολιών σε αυτόν τον τομέα οφείλεται στα κλειστά πρότυπα, που οδηγούν σε εσωτερικά και ιδιωτικής σχεδίασης δίκτυα, με δυσμενείς συνέπειες για τους εμπορευόμενους στο διαδίκτυο.

Απώτερος στόχος είναι η διαμόρφωση των υπηρεσιών διασυνοριακής παράδοσης δεμάτων μέσω της χρήσης κοινής και τυποποιημένης ετικέτας δεμάτων, που περιλαμβάνει έναν κωδικό αναγνώρισης για το πακέτο. Ο GS1 εκφράζει την ικανοποίησή του για το ότι ο CEN όρισε τον μοναδικό κωδικό GS1 Serial Shipping Container Code (SSCC).

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION