σελφ σερβις - Food & Life 2016

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Food & Life 2016

7 Μαρτίου 2016 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Μεταξύ 23 και 27 Νοεμβρίου φέτος, περισσότεροι από 135.000 καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές σπεσιαλιτέ από ολόκληρη την Ευρώπη ως επισκέπτες της ετήσιας έκθεσης εκλεκτών και παραδοσιακών εδεσμάτων Food & Life στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου.

Τα προϊόντα, που προσφέρονται προς πώληση, ανήκουν στις κατηγορίες των οπωροκηπευτικών, delicatessen, μπαχαρικών, αλλαντικών, ψαρικών, γαλακτοκομικών, αυγών, γλυκών και ειδών αρτοποιίας, ποτών, φυσικών φαρμακευτικών προϊόντων και ειδών καπνού. Στην προηγούμενη διοργάνωση έλαβαν μέρος 250 εκθέτες από 14 χώρες. Παράλληλα με την Food & Life θα πραγματοποιηθεί και η διεθνής έκθεση ειδών οικιακής χρήσης, λαϊκής τέχνης και δώρων Heim & Handwerk –στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 900 εκθέτες.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION