σελφ σερβις - Food & Life 2016

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Food & Life 2016

7 Μαρτίου 2016 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Μεταξύ 23 και 27 Νοεμβρίου φέτος, περισσότεροι από 135.000 καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές σπεσιαλιτέ από ολόκληρη την Ευρώπη ως επισκέπτες της ετήσιας έκθεσης εκλεκτών και παραδοσιακών εδεσμάτων Food & Life στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου.

Τα προϊόντα, που προσφέρονται προς πώληση, ανήκουν στις κατηγορίες των οπωροκηπευτικών, delicatessen, μπαχαρικών, αλλαντικών, ψαρικών, γαλακτοκομικών, αυγών, γλυκών και ειδών αρτοποιίας, ποτών, φυσικών φαρμακευτικών προϊόντων και ειδών καπνού. Στην προηγούμενη διοργάνωση έλαβαν μέρος 250 εκθέτες από 14 χώρες. Παράλληλα με την Food & Life θα πραγματοποιηθεί και η διεθνής έκθεση ειδών οικιακής χρήσης, λαϊκής τέχνης και δώρων Heim & Handwerk –στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 900 εκθέτες.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION