σελφ σερβις - Έκθεση συσκευασίας Interpack 2017

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Έκθεση συσκευασίας Interpack 2017

3 Μαρτίου 2016 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις,Συσκευασία

Το 2017 θα είναι χρονιά ορόσημο για την Interpack, τη μεγαλύτερη έκθεση συσκευασίας του κόσμου, καθώς η διεξαγωγή της μεταξύ 4 έως 10 Μαΐου στον εκθεσιακό χώρο της Messe Duesseldorf συμπίπτει με τον γιορτασμό του 60ου χρόνου της ιστορίας της.

Η έκθεση αφορά συσκευασίες και συναφείς δραστηριότητες της βιομηχανίας τροφίμων-ποτών, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, φαρμάκων, καλλυντικών και non food FMCG και παρουσιάζει όλους τους τύπους μηχανικού εξοπλισμού για τη συσκευασία (συναρμολόγησης, παλετοποίησης, ετικετοποίησης, ζύγισης, τυλίγματος, καθαρισμού κλπ), όπως και τις τάσεις κι εξελίξεις στον σχετικό τομέα. Φέτος, στο πλαίσιό της, θα διοργανωθεί η παράλληλη έκθεση Components, στην οποία προβάλλονται οι κατασκευαστές και προμηθευτές εξαρτημάτων μηχανημάτων συσκευασίας, συναρμολογούμενων μερών μηχανημάτων και περιφερειακού εξοπλισμού, ενώ θα συμμετάσχουν που κατασκευαστές μηχανημάτων ελέγχου, αισθητήρων, βιομηχανικού λογισμικού κλπ. Σημειώνεται ότι η Interpack συμμετέχει στην πρωτοβουλία Save Food για την καταπολέμηση των απωλειών τροφίμων στην εφοδιαστική αλυσίδα που φτάνει το 30%. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν εκθέτες από 60 και άνω χώρες και αναμένεται ότι θα προσελκύσει περί τις 200.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION