σελφ σερβις - Δυναμική η ελληνική συμμετοχή στη Fruitlogistica 2016

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Δυναμική η ελληνική συμμετοχή στη Fruitlogistica 2016

2 Μαρτίου 2016 | 13:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Ως επιτυχής κρίθηκε η επίσημη εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Fruitlogistica 2016, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο μεταξύ 3 και 5 Φεβρουαρίου.

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 2.800 εκθέτες από 84 χώρες. Η ελληνική συμμετοχή αριθμούσε 53 εκθέτες, που επιδίωξαν τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας. Στο εθνικό περίπτερο εύρους 240τμ, που οργάνωσε το Enterprise Greece, φιλοξενήθηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου και επίσημοι φορείς προώθησης κι εμπορίας φρούτων και λαχανικών, όπως ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ) και η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΚΑΘ).

Στα εγκαίνια της έκθεσης την εθνική ελληνική συμμετοχή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, κ. Αντώνης Παπαδεράκης και ο Γενικός Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄ της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο, κ. Χρήστος Ντοκομές. Η σημασία της Έκθεσης, που διοργανώνεται ανά διετία, επιβεβαιώνεται από την ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητά της, η οποία φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 65.000 από 140 χώρες.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION