σελφ σερβις - International Green Week

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

International Green Week

10 Μαρτίου 2015 | 14:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Με επιτυχία παρουσιάστηκε η ελληνική συμμετοχή, την οποία διοργάνωσε η GREAT -Trade Exhibitions & Exports, στη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση στην Ευρώπη του κλάδου τροφίμων και ποτών, την International Green Week, στο Βερολίνο.

Ειδικότερα, από την Ελλάδα συμμετείχαν 13 ελληνικές επιχειρήσεις, οι BIOselect, Candia Nuts SA, Dear Crete - Kalabokis SA, GREAT -Trade Exhibitions and Exports, Hellenic Spirulina Net, Kriti Feinkost GmbH, Lyrarakis Wines, Mam Foods, Novacert, Olive Spa, Orange Valleys - Konstantinou Eleni, Region Of Crete και Traditional Handmade Halva. Ανάμεσα στα προϊόντα που προβλήθηκαν, δίπλα στις κλασικές αξίες του ελαιολάδου, της φέτας, του κρασιού, των βοτάνων, του μελιού, του χαλβά, των παραδοσιακών πιτών και των προϊόντων κρέατος, παρουσιάστηκαν νέες προτάσεις όπως καραμελωμένοι ξηροί καρποί, βιολογικά κουλουράκια, φυσικά καλλυντικά, σπιρουλίνα κά. Η International Green Week είναι μια γιορτή για τους Γερμανούς καταναλωτές, που κατακλύζουν για δέκα ημέρες το εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin, υπερβαίνοντας τους 400.000 επισκέπτες. Επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

σελφ σερβις (T. 447)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION