σελφ σερβις - Nielsen: Εξειδικευμένα σεμινάρια

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Nielsen: Εξειδικευμένα σεμινάρια

7 Απριλίου 2014 | 12:30 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Συνέδρια

Όπως κάθε χρόνο, τον Απρίλιο η Nielsen διοργανώνει νέο κύκλο σεμιναρίων εκπαίδευσης στελεχών, με κέντρο την αποδοτική Διαχείριση της Κατηγορίας Προϊόντων και την αποδοτική Διαχείριση των Προωθητικών ενεργειών.

Το Category Management Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Απριλίου, ενώ το Promotions Management Workshop στις 10 Απριλίου. Η συμμετοχή και στα δύο σεμινάρια συγχρηματοδοτείται από τον ΟΑΕΔ, μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,45. Εμπλουτισμένα με σύγχρονο υλικό και έρευνες, απευθύνονται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται  στους τομείς των Category Management, Trade Marketing, Sales, Account Management, Business Development, Space Planning, Merchandising, Customer Marketing, Product & Brand Management κά.

σελφ σερβις (T. 437)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION