σελφ σερβις - Global Management Challenge

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Global Management Challenge

11 Μαρτίου 2014 | 12:18 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Ο διεθνής διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής διεξάγεται στη χώρα μας εδώ και 9 χρόνια, προσφέρεται δωρεάν στους φοιτητές και είναι ο μοναδικός που φέρει τη διαπίστευση του European Foundation for Management Development (EFMD), ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπ. Παιδείας και ΥΠΑΑΝ.

Εξελίσσεται σε διαδραστικό διαδικτυακό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου ομάδες φοιτητών αναλαμβάνουν ρόλους επιχειρηματιών μάνατζερ, εξασκώντας σχετικά τις γνώσεις τους και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στο μάνατζμεντ. Το GMC στηρίζει τους φοιτητές με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές, συνολικής αξίας 35.000 ευρώ, προσφορά του ΟΠΑ (International MBA), του Πανεπιστημίου Πειραιώς (MBA TQM) και της PricewaterhouseCoopers. Θα κορυφωθεί στον Παγκόσμιο Τελικό στο Sochi της Ρωσίας, με τη συμμετοχή της νικήτρια ελληνικής ομάδας.

σελφ σερβις (T. 436)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION