σελφ σερβις - Global Management Challenge

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Global Management Challenge

11 Μαρτίου 2014 | 12:18 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Ο διεθνής διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής διεξάγεται στη χώρα μας εδώ και 9 χρόνια, προσφέρεται δωρεάν στους φοιτητές και είναι ο μοναδικός που φέρει τη διαπίστευση του European Foundation for Management Development (EFMD), ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπ. Παιδείας και ΥΠΑΑΝ.

Εξελίσσεται σε διαδραστικό διαδικτυακό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου ομάδες φοιτητών αναλαμβάνουν ρόλους επιχειρηματιών μάνατζερ, εξασκώντας σχετικά τις γνώσεις τους και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στο μάνατζμεντ. Το GMC στηρίζει τους φοιτητές με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές, συνολικής αξίας 35.000 ευρώ, προσφορά του ΟΠΑ (International MBA), του Πανεπιστημίου Πειραιώς (MBA TQM) και της PricewaterhouseCoopers. Θα κορυφωθεί στον Παγκόσμιο Τελικό στο Sochi της Ρωσίας, με τη συμμετοχή της νικήτρια ελληνικής ομάδας.

σελφ σερβις (T. 436)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION