σελφ σερβις - GS1 DataBar

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

GS1 DataBar

7 Μαρτίου 2014 | 12:00 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Τεχνολογία

Η νέα γενιά GS1 DataBar από την έναρξη του έτους συμπληρώνουν τα υφιστάμενα GS1 barcodes, επιτρέποντας τη σήμανση μικρών προϊόντων, όπως κοσμημάτων και καλλυντικών, ή προϊόντων που είναι δύσκολο να σημανθούν με τα κλασικά barcodes, όπως τα φρούτα.

Μάλιστα, περιέχουν πρόσθετες πληροφορίες, σχετικές πχ με το βάρος του προϊόντος, την ημερομηνία λήξης του, τον αριθμό παρτίδας κλπ. Με τα GS1 DataBar διευκολύνεται η ιχνηλασιμότητα και ο έλεγχος της αυθεντικότητας των προϊόντων, η ποιότητα και η ασφάλεια, η ενιαία κωδικοποίηση προϊόντων μεταβλητού βάρους σε διεθνές επίπεδο, καθώς και η διαχείριση των εκπτωτικών κουπονιών.

σελφ σερβις (T. 436)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION