σελφ σερβις - GS1: Συμβολή τους στην ασφάλεια των καταναλωτών

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

GS1: Συμβολή τους στην ασφάλεια των καταναλωτών

2 Οκτωβρίου 2013 | 13:06 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Ο ΟΟΣΑ ενισχύει τη συνεργασία του με τον GS1, προκειμένου να εφοδιάσει τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις με μια μοναδική πηγή αξιόπιστων πληροφοριών, σχετικά με τις ανακλήσεις προϊόντων.

Ο ΟΟΣΑ εγκαινίασε τη διαδικτυακή του πύλη GlobalRecalls (http://globalrecalls.oecd.org) τον Οκτώβριο πέρυσι. Πρόκειται για την πρώτη online εφαρμογή με ενημερωμένες πληροφορίες, που εκδίδονται από ρυθμιστικές αρχές όλου του κόσμου, σχετικά με τις ανακλήσεις προϊόντων. Οι έως τώρα επισκέψεις σε αυτήν ανέρχονται περίπου στις 700.000. Η συνεργασία GS1 και ΟΟΣΑ θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας αυτοματοποιημένης εφαρμογής συλλογής πληροφοριών, σε πραγματικό χρόνο, από τις ρυθμιστικές αρχές για τα ανακαλούμενα προϊόντα.

Επίσης, η Διεθνής Οργάνωση Τελωνείων WCO και ο GS1 ανακοίνωσαν την νέα έκδοση για κινητά τηλέφωνα του λογισμικού IPM (Interface Public-Members), το online εργαλείο της WCO που χρησιμεύει για τη διασύνδεση μεταξύ τελωνειακών υπαλλήλων και επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα –για την ώρα 50 χωρών και 3.000 τελωνειακών υπαλλήλων–, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου πλαστών και πειρατικών προϊόντων.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION