σελφ σερβις - Διεθνές συνέδριο Startup Grind

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Διεθνές συνέδριο Startup Grind

18 Μαρτίου 2019 | 11:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Start-up,Εκδηλώσεις

Με υψηλές προσδοκίες υποδέχτηκε η αμερικανική και διεθνής επενδυτική κοινότητα την παρουσία του Enterprise Greece και του ελληνικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων στο διεθνές συνέδριο Startup Grind, που πραγματοποιήθηκε στη Silicon Valley στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.

Το συνέδριο συνδέεται με την παρουσία δεκάδων επιχειρήσεων τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών στη Silicon Valley, που είναι οδηγοί των παγκόσμιων εξελίξεων. Στη διάρκεια των εργασιών του, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι της διεθνούς startup κοινότητας, angel investors και εταιρείες venture capital, ο Enterprise Greece ενημέρωσε λεπτομερώς για τις εξελίξεις στις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης νέων projects. Συνολικά, διεξήχθησαν πάνω από εξήντα κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Στο περιθώριο του Startup Grind, οι εκπρόσωποι του Enterprise Greece συνομίλησαν με σημαντικούς αμερικανικούς accelerators της νεοφυoύς επιχειρηματικότητας και με αρκετούς Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επενδυτικά στην περιοχή, είτε ως angel investors είτε ως στελέχη τεχνολογικών εταιρειών και εταιρειών venture capital. Αντικείμενο των σχετικών συναντήσεων ήταν η καταγραφή του τρόπου λειτουργίας της αμερικανικής startup επενδυτικής αγοράς και η προσέλκυση του δυνητικού επενδυτικού ενδιαφέροντός τους σε συγκεκριμένους τεχνολογικούς τομείς, με τομείς άμεσου ενδιαφέροντος τα συστήματα αυτοματοποίησης και τεχνητής νοημοσύνης, data analytics, ΙοΤ, τεχνολογίες μάρκετινγκ, πλατφόρμες κι εφαρμογές στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας και τεχνολογικές εφαρμογές στους τομείς της ιατρικής και ναυτιλίας.

Ο Enterprise Greece συμμετείχε σε εκδήλωση, που διοργάνωσε το παράρτημα του European Institute of Technology Digital στη Silicon Valley, που έχει κύριο αντικείμενο τη γεφύρωση των οικοσυστημάτων στις δύο ακτές του Ατλαντικού.

σελφ σερβις (T. 492)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION