σελφ σερβις - ΙΠΕ: Στο πλευρό του Χριστοδούλειου Ιδρύματος

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ΙΠΕ: Στο πλευρό του Χριστοδούλειου Ιδρύματος

16 Φεβρουαρίου 2018 | 12:37 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ενώπιον των μελών και των συνεργατών του πραγματοποίησε στις 5 Φεβρουαρίου το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας στην αίθουσα ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής του δράσης, με τα έσοδα της εν λόγω εκδήλωσης ενίσχυσε το έργο του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, το οποίο φιλοξενεί κορίτσια 4 έως 23 ετών που βρίσκονται σε ανάγκη. Εκτός του χρηματικού βοηθήματος το ΙΠΕ πρόσφερε στο ίδρυμα ένα δεκαπενθήμερο summer camp για τις μικρές φιλοξενούμενές του το προσεχές καλοκαίρι, στους ξενώνες του Αγροκτήματος Πινακάδες.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Άγις Πιστιόλας, πρόεδρος της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά Μας και μέλος της διοίκησης της Agrino, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο και τη σημασίας της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

σελφ σερβις (T. 480)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα Οικιακού Καθαρισμού: Ανάκαμψη χωρίς μέλλον

Σε ποσοστό άνω του 50% οι καταναλωτές περιμένουν τη διενέργεια προωθήσεων, για να αγοράσουν το καθαριστικό προϊόν που τους ενδιαφέρει από άποψη αναγκών χρήσης, δίνοντας πλέον μικρή σημασία στη μάρκα. Όχι πως η καινοτομία δεν τους έλκει ή τους αφήνουν αδιάφορους οι digital προκλήσεις, που τους απευθύνουν οι εταιρείες για να τους δελεάσουν, αλλά εφόσον η λιτότητα κάνει κουμάντο στα πορτοφόλια, η μαγεία του μάρκετινγκ ασθενεί. Ασθενή είναι και τα σήματα της ανάκαμψης των πωλήσεων της κατηγορίας φέτ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION