σελφ σερβις - Ανοίγει ο διάλογος για το μέλλον της εγχώριας ζυθοποιίας

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Ανοίγει ο διάλογος για το μέλλον της εγχώριας ζυθοποιίας

22 Ιανουαρίου 2019 | 11:01 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Βιομηχανία

Πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και εκπροσώπων της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών (ΕΕΖ).

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεννόησης και διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος, βάζοντας το θεμέλιο λίθο για τον εκσυγχρονισμό του κανονιστικού πλαισίου παραγωγής ζύθου στη χώρα μας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

Η ΕΕΖ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρωτοβουλία του διοικητή της ΑΑΔΕ να ορίσει ομάδα εμπειρογνωμόνων από εκπροσώπους της ζυθοποιίας και της ΑΑΔΕ, η οποία, βάσει των διεθνών πρακτικών, θα εκπονήσει ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό ως προς τη διασφάλιση του φορολογικού αντικειμένου νομοθετικό πλαίσιο, που θα αντικαταστήσει το Βασιλικό Διάταγμα του 1923, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ισότιμη και βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΧΥΜΟΙ & ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ: Η καινοτομία και το wellness lifestyle κινούν την αγορά

Τις πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας των χυμών και των αναψυκτικών τις συντηρεί η καινοτομία, με την οποία οι επιχειρήσεις του κλάδου προσπαθούν να ανταποκρίνονται στην τάση του wellness lifestyle, λανσάροντας προϊόντα που προτάσσουν τις υψηλές τους διατροφικές αξίες, τη φυσικότητα αλλά και την ελληνικότητα των πρώτων υλών τους. Η μείωση του ΦΠΑ το Μάιο στο 13% και η διεθνής τουριστική κίνηση δημιουργούν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας φέτος για την εξέλιξη του τζίρου της κατηγορίας, η οποία σταθ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION