σελφ σερβις - Οι πρωτοβουλίες του Enterprise Greece

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Οι πρωτοβουλίες του Enterprise Greece

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εξαγωγές

Ο οργανισμός Enterprise Greece σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο ένα συνεκτικό πρόγραμμα, που αποβλέπει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.

Στο πλαίσιό του, ο οργανισμός εστιάζει στην περαιτέρω ανάπτυξη ενός συνεργατικού οικοσυστήματος με επιμελητήρια, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πανεπιστήμια, ερευνητικούς φορείς και τοπικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις.

Ο οργανισμός στοχεύει στην προώθηση των περιφερειών της χώρας ως θερμοκοιτίδων της επιχειρηματικότητας και υλοποιεί σειρά δράσεων, όπως εξειδικευμένες ενέργειες μάρκετινγκ και προβολής, με σκοπό τη διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων σε νέες αγορές και τον εντοπισμό νέων εταίρων, partenariat, προσκλήσεις αγοραστών από άλλες χώρες, συναντήσεις δικτύωσης, επιτόπιες επισκέψεις ξένων διπλωματικών αρχών, ενημερωτικά σεμινάρια εξαγωγικών και εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της εξωστρέφειάς τους κ.λπ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης 2017, ο Enterprise Greece πρωτοστάτησε στη συνδιοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης των στελεχών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σχετικών με τη δημιουργία εξαγώγιμων προϊόντων και τις εξαγωγικές διαδικασίες. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 30 σεμινάρια, τα οποία παρακολούθησαν 1.148 επιχειρηματίες. Ο οργανισμός πρόκειται να εμπλουτίσει περαιτέρω το πρόγραμμα δράσεών του για το 2018.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION