σελφ σερβις - Η ΕΕΔΕ των Αρίστων

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Η ΕΕΔΕ των Αρίστων

18 Δεκεμβρίου 2017 | 12:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Ο Άρης Δρόσης, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης του Τεχνολογικού Κέντρου της ΝΟΚΙΑ στην Αθήνα, αναδείχθηκε Έλληνας Quality Leader για το 2017, κατά την απονομή των διακρίσεων στη γιορτή της επιχειρηματικής αριστείας Αριστεία 2017, που διοργάνωσε στις 28 Νοεμβρίου η ΕΕΔΕ στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τους σημαντικότερους θεσμούς που επιβραβεύουν την Αριστεία, απονεμήθηκαν ακόμα οι Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence και Investors in People. Στην εκδήλωση τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν για την υιοθέτηση του προτύπου Investors in People στους δήμους Αθηναίων και Χαλκιδέων, ενώ το διεθνές πρότυπο Investors in People Standard 6ης γενιάς απονεμήθηκε στην Φουρλής ΑΕ Συμμετοχών. Η ανώτερη διάκριση Investors in People Silver, απονεμήθηκε στην κ. Ελπινίκη Στυλογιάννη, HR Manager της Almi Tankers S.A.

Ανά επίπεδο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM οι διακρίσεις-πιστοποιήσεις αποδόθηκαν ως εξής:

  • EFQM Committed to Excellence: Στις ETBA ΒΙ.ΠΕ., στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, τη BSS, την Pharmabelle Limited και το Printec Group.
  • EFQM Committed to Excellence 2 αστέρων: Στη Gaia Επιχειρείν.
  • EFQM Recognised for Excellence 3 αστέρων: Στη Λαρσινός ΑΕ και EGG-Enter.Grow.GO/ Eurobank Ergasias.
  • EFQM Recognised for Excellence 4 αστέρων: Στην ICTS.
  • EFQM Recognised for Excellence 5 αστέρων: Στην Athenian Sea Carriers Ltd και την UNI-Pharma Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION