σελφ σερβις - Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου

18 Δεκεμβρίου 2017 | 12:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Νομοθεσία

Τη συγκρότηση ομάδας εργασίας με αντικείμενο τη διερεύνηση των διαδικασιών για τη δημιουργία μητρώου επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου αποφάσισε ο Γ. Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Αντώνης Παπαδεράκης.

Aντικείμενο της ομάδας εργασίας είναι η διερεύνηση των απαιτούμενων στοιχείων και διαδικασιών και η διερεύνηση ύπαρξης νομοθετικών διατάξεων ή απαιτήσεων έκδοσης νέων, για τη δημιουργία μητρώου φορέων παροχής υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας.

Στην ομάδα εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου συμμετέχει και ο κ. Πάρης Κορωναίος, γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), με αναπληρωτή τον πρόεδρο του συνδέσμου, Φώτη Αντωνόπουλο. Η ομάδα εργασίας μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου 2018 θα ολοκληρώσει το πόρισμά της, ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί Yπουργική Απόφαση, βάσει της οποίας θα δημιουργηθεί το μητρώο.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION