σελφ σερβις - European Business Awards 2015/2016

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

European Business Awards 2015/2016

25 Φεβρουαρίου 2016 | 13:12 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Μεταξύ των 110 κορυφαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που διακρίθηκαν στη δεύτερη φάση του θεσμού European Business Awards με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur, συγκαταλέγονται τέσσερις ελληνικές, οι οποίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό, στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

Πρόκειται για τις εταιρείες Coffee Island (κατηγορία The ELITE Award for Growth Strategy of the Year), Megas Yeeros (κατηγορία The Import/Export Award), Pharma-Data (κατηγορία The Award for Customer Focus) και Βίκος Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (κατηγορία The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m). Εξάλλου, στις 7 Μαρτίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για την ανάδειξη των National Public Champions κάθε χώρας, η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό τον Ιούνιο. Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις καλές πρακτικές, την καινοτομία και την υπεροχή των επιχειρήσεων της ΕΕ. Διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International. Επίσημος Patron των βραβείων είναι ο κ. Karel de Gucht, Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION